پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است
سرخط خبرها

موشک کروز پاوه به موشک‌های ایرانی پیوست | سردار حاجی زاده: اروپایی‌ها احترام خودشان را حفظ کنند + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۱۸۹۷
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۱
  • ۲
موشک کروز پاوه به موشک‌های ایرانی پیوست | سردار حاجی زاده: اروپایی‌ها احترام خودشان را حفظ کنند + فیلم
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه منافع آمریکا در ناامن‌سازی غرب آسیا و حتی جهان است و اشاره به جنگ‌هایی که آمریکا عامل اصلی آنها بوده، گفت: ما اگر قوی نباشیم، همین حوادث به داخل ایران کشیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگویی به مناسبت سوم شعبان روز پاسدار، اظهار داشت: منافع آمریکا در ناامن‌سازی غرب آسیا و حتی جهان است؛ جنگ ایران و عراق، حمله به افغانستان، دو جنگ در عراق، حمله عربستان به یمن و نبرد با داعش و نبرد با رژیم صهیونیستی از جمله درگیری‌هایی است که در این منطقه جریان داشته که آمریکا عامل اصلی آنها بوده و ما اگر قوی نباشیم، همین حوادث به داخل ایران کشیده می‌شود.

وی افزود: ما از ابتدا در نیروی هوافضا به دنبال این بودیم که توانمندی و ماشین جنگی آمریکایی‌ها را ناکارآمد کنیم؛ آمریکایی ها تعدادی قدرت برترساز دارند که ما یا به آن ضربه زدیم و یا آن را ناکارآمد کرده‌ایم. پایگاه‌های آمریکایی در منطقه زمانی برای اون قدرت بود، اما امروز گوشت زیردندان است و هروقت اراده کنیم می‌توانیم آن را بزنیم به همین دلیل این‌ها تبدیل به نقطه ضعف برای آنها شد.

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه بزرگترین نیروی هوایی جهان متعلق به نیروی دریایی آمریکا است، اظهار داشت: قبلا زمانی می‌گفتند این ناوگان به سمت کشوری حرکت کرده، حاکم آن کشور سقوط می‌کرد. ما الان قادر هستیم به لطف الهی تا دو هزار کیلومتر ناوهای آمریکایی را بزنیم که این دو هزار کیلومتر هم به احترام اروپایی‌ها است که انشالله این احترامشان را حفظ کنند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره موشک هایپرسونیک که اخیرا از آن صحبت شده بود نیز، افزود: موشک هایپرسونیک موشکی است که در خارج از جو قادر است مانور انجام دهد یعنی موتوری دارد که در ۳۰۰-۴۰۰ کیلومتری هدف روشن می‌شود و شروع به مانور کردن می‌کند. سامانه‌های پدافندی بر اساس پیش‌بینی مسیر و نقطه آینده موشک‌ها عمل می‌کنند که درباره این موشک نمی‌توانند نقطه آینده آن را پیدا کنند.

وی گفت: من با احتیاط می‌گویم تا ده‌ها سال آینده نمی‌توانند سامانه‌ای برای مقابله با آن ایجاد کنند، اما می‌توان گفت که اصلا نمی‌توانند مقابله کنند.

سردار حاجی‌زاده درباره پهپاد غزه گفت: این پهپاد مداومت پروازی بسیار بالایی دارد و همزمان می‌تواند ۹ بمب با خود حمل کند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره آخرین دستاوردهای این نیرو در حوزه موشک‌های کروز، گفت: موشک‌های کروز در گذشته داشتیم، اما موشک دوربرد کروز با برد ۱۶۵۰ کیلومتر وارد سبد موشکی جمهوری اسلامی ایران شد که به یاد شهدای کردستان به نام «پاوه» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه در ماهواره‌برها به توانمندی‌های جدیدی رسیده‌ایم که راه ما را برای رسیدن به وزن‌های بالا و مدارهای بالاتر هموار کرده است، عنوان کرد: با کارهای انجام شده در سال‌های گذشته خیلی از ریل گذاری‌ها برای جهش های بعدی به وجود آمده و ظرف یکی دو سال آینده جهش های بزرگی را خواهیم داشت و موج های راه افتاده تبدیل به سونامی خواهد شد.

سردار حاجی زاده درباره اخبار خوب این حوزه گفت: در آینده اخبار خوبی در این حوزه خواهید شنید. خوشبختانه در این دولت با هماهنگی به وجود آمده تقسیم کاری خوبی میان نیروی هوافضای سپاه، وزارت دفاع و سازمان فضایی وزارت ارتباطات به وجود آمده است.

در حال تکمیل...

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی صراط حق
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
0
0
اسلام پیروز است .وقت ان رسیده که استکبار در مقابل ما زانو بزند بجای تحریم دورد بر رزمندگان غیور وافتخار افرین اسلام دورد بر سردارحاجی زاده
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
0
0
سرداردنیا ترسی نداره اگه میخواستن بترسن ازروسیه اتمی میترسیدن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->