نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

موشک کروز پاوه به موشک‌های ایرانی پیوست | سردار حاجی زاده: اروپایی‌ها احترام خودشان را حفظ کنند + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۱۸۹۷
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۱
  • ۲
موشک کروز پاوه به موشک‌های ایرانی پیوست | سردار حاجی زاده: اروپایی‌ها احترام خودشان را حفظ کنند + فیلم
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه منافع آمریکا در ناامن‌سازی غرب آسیا و حتی جهان است و اشاره به جنگ‌هایی که آمریکا عامل اصلی آنها بوده، گفت: ما اگر قوی نباشیم، همین حوادث به داخل ایران کشیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگویی به مناسبت سوم شعبان روز پاسدار، اظهار داشت: منافع آمریکا در ناامن‌سازی غرب آسیا و حتی جهان است؛ جنگ ایران و عراق، حمله به افغانستان، دو جنگ در عراق، حمله عربستان به یمن و نبرد با داعش و نبرد با رژیم صهیونیستی از جمله درگیری‌هایی است که در این منطقه جریان داشته که آمریکا عامل اصلی آنها بوده و ما اگر قوی نباشیم، همین حوادث به داخل ایران کشیده می‌شود.

وی افزود: ما از ابتدا در نیروی هوافضا به دنبال این بودیم که توانمندی و ماشین جنگی آمریکایی‌ها را ناکارآمد کنیم؛ آمریکایی ها تعدادی قدرت برترساز دارند که ما یا به آن ضربه زدیم و یا آن را ناکارآمد کرده‌ایم. پایگاه‌های آمریکایی در منطقه زمانی برای اون قدرت بود، اما امروز گوشت زیردندان است و هروقت اراده کنیم می‌توانیم آن را بزنیم به همین دلیل این‌ها تبدیل به نقطه ضعف برای آنها شد.

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه بزرگترین نیروی هوایی جهان متعلق به نیروی دریایی آمریکا است، اظهار داشت: قبلا زمانی می‌گفتند این ناوگان به سمت کشوری حرکت کرده، حاکم آن کشور سقوط می‌کرد. ما الان قادر هستیم به لطف الهی تا دو هزار کیلومتر ناوهای آمریکایی را بزنیم که این دو هزار کیلومتر هم به احترام اروپایی‌ها است که انشالله این احترامشان را حفظ کنند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره موشک هایپرسونیک که اخیرا از آن صحبت شده بود نیز، افزود: موشک هایپرسونیک موشکی است که در خارج از جو قادر است مانور انجام دهد یعنی موتوری دارد که در ۳۰۰-۴۰۰ کیلومتری هدف روشن می‌شود و شروع به مانور کردن می‌کند. سامانه‌های پدافندی بر اساس پیش‌بینی مسیر و نقطه آینده موشک‌ها عمل می‌کنند که درباره این موشک نمی‌توانند نقطه آینده آن را پیدا کنند.

وی گفت: من با احتیاط می‌گویم تا ده‌ها سال آینده نمی‌توانند سامانه‌ای برای مقابله با آن ایجاد کنند، اما می‌توان گفت که اصلا نمی‌توانند مقابله کنند.

سردار حاجی‌زاده درباره پهپاد غزه گفت: این پهپاد مداومت پروازی بسیار بالایی دارد و همزمان می‌تواند ۹ بمب با خود حمل کند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره آخرین دستاوردهای این نیرو در حوزه موشک‌های کروز، گفت: موشک‌های کروز در گذشته داشتیم، اما موشک دوربرد کروز با برد ۱۶۵۰ کیلومتر وارد سبد موشکی جمهوری اسلامی ایران شد که به یاد شهدای کردستان به نام «پاوه» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه در ماهواره‌برها به توانمندی‌های جدیدی رسیده‌ایم که راه ما را برای رسیدن به وزن‌های بالا و مدارهای بالاتر هموار کرده است، عنوان کرد: با کارهای انجام شده در سال‌های گذشته خیلی از ریل گذاری‌ها برای جهش های بعدی به وجود آمده و ظرف یکی دو سال آینده جهش های بزرگی را خواهیم داشت و موج های راه افتاده تبدیل به سونامی خواهد شد.

سردار حاجی زاده درباره اخبار خوب این حوزه گفت: در آینده اخبار خوبی در این حوزه خواهید شنید. خوشبختانه در این دولت با هماهنگی به وجود آمده تقسیم کاری خوبی میان نیروی هوافضای سپاه، وزارت دفاع و سازمان فضایی وزارت ارتباطات به وجود آمده است.

در حال تکمیل...

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی صراط حق
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
0
0
اسلام پیروز است .وقت ان رسیده که استکبار در مقابل ما زانو بزند بجای تحریم دورد بر رزمندگان غیور وافتخار افرین اسلام دورد بر سردارحاجی زاده
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
0
0
سرداردنیا ترسی نداره اگه میخواستن بترسن ازروسیه اتمی میترسیدن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->